Hogy miért hoztam létre a Bárkát?
Mióta az eszemet tudom miskolci voltam. Itt születtem, ide jártam óvodába és iskolába, itt végeztem az Egyetemen. A gasztronómia számos variációja már megtalálható volt Városunkban, de valami mindig is hiányzott. Egy ízvilág, ami az embereknek nem adatik meg, mert nem vagyunk tengerrel rendelkező ország vagy egyáltalán nem nyitottunk még a távol-keleti konyha és tengeri ételek felé. Alkotni szerettem volna valami maradandót, valami frisset és valami igazán újat. Egy helyet, ahol kellemes az időtöltés, ahonnan mindenki jó szívvel távozik és reményeim szerint éhesen érkezik vissza! :)
Ételeink mindegyike saját recept alapján készül, de nézzük, mik azok, amik közül választhatsz: kézzel gyúrt töltött batyuk, ázsiai levesek és tészták, poke tálak, grillezett tengeri halak és kütyük, egytálételek, garnélarák variációk, saláták, prémium börgerek, SUSHI tekercsek és Boxok, de a legkisebbek is megtalálják étlapunkon a foguk alá valót.
Étkezés közben kortyolhatsz nálunk Japán kézműves italkülönlegességeket, Gönci pálinkákat, prémium röviditalokat, szuper friss limonádékat és üdítőket. Ha még nem jártál nálunk, gyere és próbáld ki fogásainkat, hidd el, nem fogsz csalódni!
Sok szeretettel várunk Téged, párodat és kedves családodat Miskolcon a Deszkatemplom alatti épületben, a Bárka Étterem & Bárban. Remélem találkozunk! ;)